Darija

Ko uresničuješ zastavljene cilje v fitnesu, ti to da samozavest, da uresničiš tudi druge cilje in želje, ki jih imaš.Ta občutek želim prenesti tudi nate in ti dokazati, da zmoreš vse, kar si zastaviš.

S pomočjo fitnesa sem spremenila svojo postavo in telesno zmogljivost na bolje. Spremenila sem tudi odnos do lastnega telesa  in ovrgla stereotipno razmišljanje o ženski kot telesno in čustveno šibkejšem spolu. Z  večanjem zmogljivosti, je rastla samozavest, kar se pozna tudi na ostalih področjih mojega življenja.

Sem  AFP osebni trener      IFPA prehranska svetovalka

Dušan

Fitnes mi je dal fizično moč in samozavest. Na preprost in učinkovit način te pripravi na preizkušnje življenja, ker ne treniraš le telesa, ampak krepiš tudi svojo odločnost.

Ideja biti močan me je fascinirala, saj sem hotel videti, kje so meje moje zmogljivosti. Ugotovil sem, da jih ni, saj jih ves čas premikaš in to je tisto, kar me je najbolj navdušilo. Fitnes me je naučil vztrajnosti in mi dal tudi psihično moč. Verjamem v pomoč drugim, da postanejo močnejši, boljši, presegajo platoje in dosežejo svoj potencial. In prav to kot osebni trener počnem. 

Sem AFP osebni trener   Precision Nutrition I prehranski svetovalec

Strokovna

Zagotavljava  varno, učinkovito in ciljno usmerjeno vadbo

Prilagodljiva 

Prisluhneva tvojim željam in potrebam, pozorna sva na tvoje zmogljivosti in cilje.

Motivacijska

Seznaniva te z miti o vadbi in prehrani ter te motivirava, da greš iz cone udobja in dosežeš svoj cilj.