Zakaj izbrati nas

 

 

Prednosti osebnega trenerstva

 

\

Treniranje pod vodstvom strokovno usposobljenega osebnega trenerja.

\

Program prilagojen tvojim ciljem, zmogljivostim in željam.

\

Osebni trener, ki te dnevno motivira za dosego rednih napredkov.

\

Stalna pomoč in podpora na tvoji poti uspeha.

osebno-trenerstvo

Zadovoljne stranke

O nas so povedali

“Dušan je strokovnjak na področju fitnesa, profesionalen in osredotočen na vadbo. Trening, ki sem ga izvajal pod njegovim mentorstvom, je bil podprt z natančno razlago o namenu in cilju posamezne vaje. Med vajo je spremljal vsak moj gib, vse dokler vaje nisem izvedel pravilno. Treningi so bili naporni, vendar razgibani, kmalu sem opazil rezultate. Iz treninga v trening sem se počutil bolje, tako fizično, kot mentalno. Dušan me je motiviral, da treniram še naprej in ni mi žal.”

Bojan

“Dušan ne pozna stavka »ne zmorem«. Je trener, ki bo iz vas iz treninga v trening potegnil najboljše in vam s tem dokazal, da lahko dosežete tisto, česar zase niste verjeli, da zmorete.”

Jaka

“Z Darijo skupaj trenirava nekaj več kot leto dni. Od vseh njenih pozitivnih lastnostih občudujem predvsem njeno predanost in vztrajnost. Odnehati, obupati, se predati, preprosto ne grejo v njen slovar. V odnosu s trenerjem se mi zdi pomembno zaupanje in pri Dariji imam občutek, da ve, koliko sem zmožna in me ne bo gnala čez mojo mejo. Vseeno pa ostaja nepopustljiva, ko poskušam ‘pregoljufati’ kakšno sekundo ali ponovitev. Tudi na dneve, ko bi najraje pogrnila podlogo za vadbo v najbolj skriti kot fitnesa in malo zadremala, zna motivirati in opraviti dober trening. “

Anita

“Dušanovi programi in nasveti so mi pomagali na poti od vitkega mladeniča do mišičastega moškega. Od treninga moči do pridobivanja mišične mase, ne glede na zahteve, mi je Dušan stal ob strani z bogatim znanjem in mi vlil delovno etiko.”

Filip