Kmalu pride obdobje kopalk.

Da, da! Spomladanske temperature so že tukaj, čeprav uradna pomlad nastopi šele 21. marca. Če se nam poletje in s tem obremenjevanje s postavo zdita še daleč, naj vam poveva, da bo čas, ko si bomo ogledovali telo v kopalkah in tarnali, zakaj nismo bolj pazili pri prehrani in se več gibali, hitro tukaj.

Če odštejemo kratkoročni učinek olajšanja, nam jamranje nič ne pomaga. Še manj občutki sramu. Ti imajo celo nasprotni učinek: na dolgi rok delujejo kot zaviralec motivacije. Zato kar stran s takimi mislimi in gremo! Tri, štiri, akcija!

Da se razumemo, zagovarjava redno vadbo čez vse leto.

A če nas misel na postavo v kopalkah še dodatno motivira, da začnemo z miganjem, toliko bolje. In temperature zunaj so kot nalašč za to. Omogočajo vadbo v naravi, daljše sprehode in vzpone na bližnje hribe.

Za tiste, ki ne veste, kako se zadeve lotiti, da bodo rezultati dolgoročni, sva vam na voljo in skupaj bomo našli kombinacijo vadbe, ki bo prinesla rezultate in vam bo hkrati v veselje.

In slika …

Ob oblikovanju spodnje slike je bilo veliko smeha. Oboževalci kultne serije Igra prestolov (Game of Thrones) bodo takoj vedeli, za kaj gre. Ostalim priporočava, da si serijo (vseh sedem sezon, osma bo na sporedu aprila) ogledate. Prava mera akcije, spletk, seksa in preobratov ter kar najbolj obožujeva, duhovitih in bistroumnih dialogov nadpovprečno inteligentnih oseb. Ne bo vam žal.

Se vidimo na treningu!

Darija in Dušan